Ereticii de la Mitropolia Iasiului il haituiesc pe Ieromonahul Tihon

Imagine similarăIeri 26 Martie 2019 , ereticul Dumitru Boboc care se pretinde a fi preot , presedintele consistoriului eparhial, in frunte cu Marian Timofte (mai jos aveti fotografiile cu cei doi indivizi) au intrat abuziv in curtea ieromonahului Tihon sa il ia la rost, fara a-l intreba daca au voie sa intre , ba mai mult , acestia au avut un comportament agresiv si se manifestau de parca parintele Tihon era pe proprietatea lor si nu invers. La solicitarea parintelui Tihon ca acestia sa paraseasca proprietatea, acestia s-au facut ca nu aud si s-au revoltat ca sunt scosi afara de pe proprietatea pe care au intrat ilegal.
Parintele Tihon, ca un bun pastor de suflete s-a oferit sa ii catehizeze in privinta ereziei, iar ei se intrebau unde au nimerit.
Acesti asa zisi profesori in teologie care imping caruta lui veliar nu stiu care este autoritatea suprema in biserica a preotilor si crestinilor ingraditi de eretici.
Ori te condamna un sinod, ori nu te condamna, tot eretic ramai si nu esti scutit de muncile cazanelor cu smoala.
Cu cei doi mai era venit un eretic, care s-a ascuns de frica imediat cand si-a dat seama ca tocmai violase domiciliul parintelui Tihon. Acestia l-au intrebat pe parintele Tihon cu ce se ocupa, comportandu-se ca niste securisti .
Tovarasilor Timofte, Boboc, bobocel etc…. daca inca nu ati aflat, orice preot cu adevarat ortodox si nu eretici ca voi, are dreptul sa faca si biserica pe proprietatea lui.
De ce oare acesti eretici nu merg si la casele de sectari sa ii intrebe ce fac ? Zona Botosaniului este impanzita de inselatii: martori ai lui Iehova, de penticostali , adventisti si tot felul de rataciti, iar reprezentantii Mitropoliei in frunte cu EUROpreotii de acolo nu fac nimic .
In curand vom reveni cu noi dovezi care sa arate cu adevarat cine sunt acesti pseudo preoti care nu fac decat sa raspandeasca erezia acestui popor.
Marian Timofte
sursa:https://invataturilesfintilorparinti.wordpress.com/2019/03/27/ereticii-de-la-mitropolia-iasiului-il-haituiesc-pe-ieromonahul-tihon/

Dumitru Boboc

 

 

 

 

 

 

 

****************

Imagini pentru Ieromonahul Tihon

Ieromonahul Tihon cu Gheron Sava Lavriotul

Despre maria

IMPARTASANIA CU NEVREDNICIE(cu păcate opritoare) DUCE LA DEMONIZAREA OMULUI ******************************************************************************** .....Căci şi atunci diavolul a intrat în Iuda după ce s-a împărtăşit; diavolul n-a dispreţuit Trupul Stăpânului, a dispreţuit pe Iuda, pentru neruşinarea lui, ca să afli că în aceia care se împărtăşesc cu nevrednicie cu Dumnezeieştile Taine, în aceia, mai cu seamă, intră mereu diavolul, ca şi în Iuda atunci. Cinstea este de folos celor vrednici, dar cei care se bucură cu vrednicie de cinste îşi atrag mai mare osândă....... ******************************************************************************** ....De aici tu trebuie să vezi că diavolul tocmai asupra acelora are stăpânire, care cu nevrednicie se împărtăşesc din această Sfântă Taină, şi că ei înşişi se aruncă într-o osândă încă mai mare. Eu aceasta o zic nu pentru a vă înspăimânta de această sfântă masă, ci pentru a vă face mai cu luare aminte....... ******************************************************************************** ....Adică, precum hrana cea trupească, intrând într-un stomac bolnav, mai mult sporeşte boala, aşa hrana cea sufletească, gustându-se cu nevrednicie, mai mult măreşte răspunderea şi osânda. De aceea vă conjur să nu ascundem în sufletul nostru nici un gând păcătos, ci să curăţim inima noastră, căci noi suntem Biserica lui Dumnezeu, dacă facem aceasta!” (Cuvânt la Sfânta şi Marea Joi, în vol. Omilii la Postul Mare…, p. 138) ******************************************************************************** https://tainacasatoriei.wordpress.com/2011/11/02/sfantului-ioan-gura-de-aur-despre-sfanta-impartasanie/
Acest articol a fost publicat în Fără categorie, Pr. Tihon. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s