Orce argument il neagă cinstitorii părintelui Arsene Boca,însă pictura de la Drăgănescu nu au cu ce o dovedi….că e limpede că este eretică…

Risultati immagini per francisc de assisi pictat la drăgănescu

În mare înșelare a fost părintele Arsene Boca !… părea că vorbește împotriva ecumenismului cînd de fapt el mai mult l-a cinstit ,aducînd ereticii în casa noastră…oare așa așa spune dreapta credință cum a pictat el acolo?
Spun unii că pr.Arsenie Boca nu a fost ecumenist.
Cum nu?adică Sf Igantie Briancianinov il dovedește eretic pe Francisc de Assisi și alții si tu Arsene Boca vii și-l pui în rândul Sfinților noștri?unde este dreapta credință ?ce este asta?nu e ecumenism…cei care spun așa ceva înseamnă ca habar nu au ce este ecumenismul și care este dreapta credință.Așa spun Sfinții să stăm la aceiași masă cu ereticii?
SF.IGATIE BRIANCIANINOV
In pustnicie, au ajuns, asemenea lui Malpas, la cea mai vartoasa inselare demonica Francisc de Assisi, Ignatiu de Loyola si alii nevoitori ai latinilor (Dupa caderea Bisericii de Apus de la cea din Rasarit), recunoscuti de ei ca sfinti.
„Atunci cand Francisc a fost rapit la cer” spune scriitorul Vietii acestuia, „Dumnezeu Tatal, vazandu-l, S-a intrebat,fiind pentru o clipa in nedumerire: cui sa dea intaietate, Fiului Sau Celui dupa fire, sau fiului dupa har – Francisc”. Ce poate fi mai cumplit, mai had decat aceasta hula, ce poate fi mai intristator decat aceasta amagire !
vedeți pe cine a adus în casa noastră?
Deci..celelalte înșelări le zice că nu sînt scrise de el etc..dar pictura dovedește totul….pictura e cea mai gravă erezie pe care a putut să o susțină !!…..a pictat în biserica la Draganescu care este o incununare a inselarii si a ereziilor pe care le-a promovat de-a lungul vietii sale !
Păi așa spun Sfinții Părinți?asta e dreapta credință de care tot vorbesc acești cinstitori ?adică tu Arsene Boca hulești credința ,pictând eretici în Biserică si noi îl mai facem si sfânt?…înseamnă că habar nu avem de dreapta credință de care tot vorbim…?!!asta nu e ecumenism?!!să aduci pe eretici în casa ta si mai mult….să-i pui la aceiași masă cu Sfinții noștri?!!cu aureolă în jurul capului.?….adică la aceiași cinste cu Sfinții noștri?!!ce hulă mai mare ca asta poate fi adusă lui Dumnezeu….?
„Părintele este criticat de unii și pentru ecumenismul său dinainte de vreme, căci a avut curajul să îl portretizeze în rândurile sfinților și pe călugărul Francisc din Assisi
20151028_150052
În imaginea de mai jos, fiecare vede ce crede că vede. Eu personal nu am văzut preot ortodox cu haine portocalii (dar aceasta e culoarea picturii originale) cu tunsoarea asta semi-cheală, ce aduce a tunsoare budhistă japoneză, de samurai. Cristelnița are pe ea o cruce care cam aduce cu simbolul tibetan al crucii dublu vajra. Și un ultim detaliu, se pare că preotul (îmbrăcat în negru) stă cumințel și asistă la taina botezului din lateral, de lângă familie. Ce or fi însemnând oare toate acestea !? Să fi văzut oare părintele o simbioză între budhism și creștinism ?!

20151028_145723

 

Despre maria

IMPARTASANIA CU NEVREDNICIE(cu păcate opritoare) DUCE LA DEMONIZAREA OMULUI ******************************************************************************** .....Căci şi atunci diavolul a intrat în Iuda după ce s-a împărtăşit; diavolul n-a dispreţuit Trupul Stăpânului, a dispreţuit pe Iuda, pentru neruşinarea lui, ca să afli că în aceia care se împărtăşesc cu nevrednicie cu Dumnezeieştile Taine, în aceia, mai cu seamă, intră mereu diavolul, ca şi în Iuda atunci. Cinstea este de folos celor vrednici, dar cei care se bucură cu vrednicie de cinste îşi atrag mai mare osândă....... ******************************************************************************** ....De aici tu trebuie să vezi că diavolul tocmai asupra acelora are stăpânire, care cu nevrednicie se împărtăşesc din această Sfântă Taină, şi că ei înşişi se aruncă într-o osândă încă mai mare. Eu aceasta o zic nu pentru a vă înspăimânta de această sfântă masă, ci pentru a vă face mai cu luare aminte....... ******************************************************************************** ....Adică, precum hrana cea trupească, intrând într-un stomac bolnav, mai mult sporeşte boala, aşa hrana cea sufletească, gustându-se cu nevrednicie, mai mult măreşte răspunderea şi osânda. De aceea vă conjur să nu ascundem în sufletul nostru nici un gând păcătos, ci să curăţim inima noastră, căci noi suntem Biserica lui Dumnezeu, dacă facem aceasta!” (Cuvânt la Sfânta şi Marea Joi, în vol. Omilii la Postul Mare…, p. 138) ******************************************************************************** https://tainacasatoriei.wordpress.com/2011/11/02/sfantului-ioan-gura-de-aur-despre-sfanta-impartasanie/
Acest articol a fost publicat în Fără categorie, Rătăcirile pr. Arsene Boca. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Orce argument il neagă cinstitorii părintelui Arsene Boca,însă pictura de la Drăgănescu nu au cu ce o dovedi….că e limpede că este eretică…

  1. Cornelius Florin Stoica zice:

    Un articol fără prea multe argumente. Doar vă dați cu părerea

    Apreciază

  2. Cornelius Florin Stoica zice:

    Genial răspuns

    Apreciază

Lasă un comentariu