Iată ce model de creștină era Stela Popescu și ce pocăință făcea ea la Cernica că: „nu se despartea niciodata de genele false si, mai in gluma, mai in serios, le-a spus apropiatilor ca nu ar vrea sa fie îngropata fara ele”.

Stela Popescu purta intotdeauna gene false. La un moment dat a spus ca nu ar vrea sa fie ingropata fara ele. Dorinta i-a fost indeplinita
Așa model de creștină și mai ales de smerenie a fost Maica Domnului și Sfintele Femei?
Marea actrita s-a stins fulgerator, saptamana trecuta, dupa o gala de premiere unde obtinuse un trofeu.

 Trupul neinsufletit al Stelei Popescu a fost depus la Teatrul de Revista Constantin Tanase, sute de oameni mergand sa-si ia „adio” de la cea mai iubita actrita din Romania.

Inmormantarea a avut loc la doua zile dupa trecerea in nefiinta a „reginei comediei”, vedeta odihnindu-se pentru eternitate langa jumatatea ei, Puiu Maximilian, la Cernica.
Colega de scena a lui Arsinel a fost intotdeauna o femeie cocheta care a aratat, in mai bine de 50 de ani de cariera, ca scoasa din cutie.

Protagonista noastra nu se despartea niciodata de genele false si, mai in gluma, mai in serios, le-a spus apropiatilor ca nu ar vrea sa fie ingropata fara ele.

Ei bine, familia i-a respectat dorinta, indragita Stela Popescu purtand, pe ultimul drum, o rochie verde, culoarea ei preferata, o haina de blana eleganta, pantofi mov, un inel cu pietricele si genele false, trucul ei preferat de infrumusetare.

******

Cei ce nu vor dobândi în aceasta viată chipul Mântuitorului nu vor intra în Împărătia Lui.
https://deasaimpartasirecunevrednicieosandavesnica.wordpress.com/2016/04/07/cei-ce-nu-vor-dobandi-in-aceasta-viata-chipul-mantuitorului-nu-vor-intra-in-imparatia-lui/

******

Sfantul Ignatie Briancianinov,
Vai, vai! Vai si amar va fi daca Domnul nu va recunoaste chipul Sau, nu va gasi in el nici o asemanare cu Sine. El va rosti infricosata osanda: „Nu va cunosc pe voi ”(Mt. XXV, 12). Chipul netrebnicit va fi aruncat in văpaia nestinsa a gheenei….
https://deasaimpartasirecunevrednicieosandavesnica.wordpress.com/2015/11/13/vai-vai-vai-si-amar-va-fi-daca-domnul-nu-va-recunoaste-chipul-sau-nu-va-gasi-in-el-nici-o-asemanare-cu-sine-el-va-rosti-infricosata-osanda-nu-va-cunosc-pe-voi-mt-xxv-12-chi/

******

Reclame

Despre maria

IMPARTASANIA CU NEVREDNICIE(cu păcate opritoare) DUCE LA DEMONIZAREA OMULUI ******************************************************************************** .....Căci şi atunci diavolul a intrat în Iuda după ce s-a împărtăşit; diavolul n-a dispreţuit Trupul Stăpânului, a dispreţuit pe Iuda, pentru neruşinarea lui, ca să afli că în aceia care se împărtăşesc cu nevrednicie cu Dumnezeieştile Taine, în aceia, mai cu seamă, intră mereu diavolul, ca şi în Iuda atunci. Cinstea este de folos celor vrednici, dar cei care se bucură cu vrednicie de cinste îşi atrag mai mare osândă....... ******************************************************************************** ....De aici tu trebuie să vezi că diavolul tocmai asupra acelora are stăpânire, care cu nevrednicie se împărtăşesc din această Sfântă Taină, şi că ei înşişi se aruncă într-o osândă încă mai mare. Eu aceasta o zic nu pentru a vă înspăimânta de această sfântă masă, ci pentru a vă face mai cu luare aminte....... ******************************************************************************** ....Adică, precum hrana cea trupească, intrând într-un stomac bolnav, mai mult sporeşte boala, aşa hrana cea sufletească, gustându-se cu nevrednicie, mai mult măreşte răspunderea şi osânda. De aceea vă conjur să nu ascundem în sufletul nostru nici un gând păcătos, ci să curăţim inima noastră, căci noi suntem Biserica lui Dumnezeu, dacă facem aceasta!” (Cuvânt la Sfânta şi Marea Joi, în vol. Omilii la Postul Mare…, p. 138) ******************************************************************************** https://tainacasatoriei.wordpress.com/2011/11/02/sfantului-ioan-gura-de-aur-despre-sfanta-impartasanie/
Acest articol a fost publicat în Despre actori, Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s