O studenta din Marea Britanie a murit la doar 21 de ani, dupa ce a luat pastile de slabit care conțineau Dinitrofenol.

Risultati immagini per ALERTA INTERPOL privind o SUBSTANTA dintr-un MEDICAMENT! O TANARA a ARS din INTERIOR!

 

ALERTA INTERPOL privind o SUBSTANTA dintr-un MEDICAMENT! O TANARA a ARS din INTERIOR!

Interpol a emis o alerta privind comercializarea substanţei Dinitrofenol (DNP), dupa ce s-a stabilit ca ar fi cauzat moartea unei studente si imbolnavirea grava a unui barbat.
Interpol a emis o alerta privind o substanţa folosita in pastile de slabit
Interpol a emis o nota portocalie in legatura cu DNP, substanta care poate fi folosita si la realizarea de explozibili. Masura a fost luata dupa o cerere in acest sens de la Guvernul fracez si dupa ce Agentia Mondiala Antidoping din Australia a realizat mai multe teste care au aratat ca substanta este foarte periculoasa.
Mai mult, Interpol avertizeaza ca DNP se poate comercializa atat sub forma de pulbre galbena sau de capsule, dar si sub forma de crema si ca riscurile asociate cu folosirea sa sunt aplificate de faptul ca de multe ori se fabrica in mod ilegal, fara respectarea unor norme de igiena, fara cunostinte specializate de fabricare, crescand astfel pericolul ca o supradoza sa fie letala.
Recent, o studenta din Marea Britanie a murit la doar 21 de ani, dupa ce a luat pastile de slabit care contineau Dinitrofenol. Tanara ar fi cumparat pastilele online si, pentru ca avea probleme mari cu greutatea, s-a gandit ca daca va lua mai multe pastile va slabi mai rapid. Doar ca doza pe care a luat-o s-a dovedit a-i fi fatala, mama sa explicand la momentul respectiv ca legistii i-au spus ca metabolismul ei a fost atat de mult accelerat incat pur si simplu fata „a ars din interior”
 **************************
Oare il păcălim pe Dumnezeu?Un creștin adevărat nu are nevoie de nici o pastilă de slăbit.Creștinul adevărat are pastila „lucrării poruncilor”care aduce echilibru în toate. Creștinul adevărat trebuie să înțeleagă că el trebuie să ducă o viață echilibrată plină de înfrînări…nu pastile!că nu-l păcălim pe Dumnezeu!.
Strămășii noștri dacă s-ar fi înfrânat, nci noi nu am fi fost în așa stare de plîns.Avem poruncile care ne spune :„să nu mănânci să te saturi ca să lași loc si Duhului Sfânt”.
Apoi posturile dacă sînt ținute așa cum le-au rânduit Sfînții nu vom mai avea nevoie de nici o pastilă de slăbit.
Asta e o curată nebunie!să credem că luăm pastile si trăim în desfătări și destrăbălări!!Dumnezeu ne chiamă la jertfă și la război cu cei ce ne ademenesc cu tot felul de desfătări.
Mai știu pe cineva care la fel a luat pastile de slăbit văzînd reclamă la TV și a ajuns la Socola,și cu greu s-a vindecat.Păi ce credem că iL păcălim pe Dumnezeu ca să trăim noi în destrăbălări?viața duhovnicească e plină deînfrânări….nu destrăbălări.
lĂCOMIA MÂNCĂRII E UNUL DIN CELE 7 PĂCATE DE MOARTE CU CARE TREBUIE SĂ LUPTĂM ZDRAVĂN!!Că nu pleacă așa de așor așa legiuni de diavoli…decît cu înfrânare si post,metanii…nu pastile!!
***************************
Reclame

Despre maria

IMPARTASANIA CU NEVREDNICIE(cu păcate opritoare) DUCE LA DEMONIZAREA OMULUI ******************************************************************************** .....Căci şi atunci diavolul a intrat în Iuda după ce s-a împărtăşit; diavolul n-a dispreţuit Trupul Stăpânului, a dispreţuit pe Iuda, pentru neruşinarea lui, ca să afli că în aceia care se împărtăşesc cu nevrednicie cu Dumnezeieştile Taine, în aceia, mai cu seamă, intră mereu diavolul, ca şi în Iuda atunci. Cinstea este de folos celor vrednici, dar cei care se bucură cu vrednicie de cinste îşi atrag mai mare osândă....... ******************************************************************************** ....De aici tu trebuie să vezi că diavolul tocmai asupra acelora are stăpânire, care cu nevrednicie se împărtăşesc din această Sfântă Taină, şi că ei înşişi se aruncă într-o osândă încă mai mare. Eu aceasta o zic nu pentru a vă înspăimânta de această sfântă masă, ci pentru a vă face mai cu luare aminte....... ******************************************************************************** ....Adică, precum hrana cea trupească, intrând într-un stomac bolnav, mai mult sporeşte boala, aşa hrana cea sufletească, gustându-se cu nevrednicie, mai mult măreşte răspunderea şi osânda. De aceea vă conjur să nu ascundem în sufletul nostru nici un gând păcătos, ci să curăţim inima noastră, căci noi suntem Biserica lui Dumnezeu, dacă facem aceasta!” (Cuvânt la Sfânta şi Marea Joi, în vol. Omilii la Postul Mare…, p. 138) ******************************************************************************** https://tainacasatoriei.wordpress.com/2011/11/02/sfantului-ioan-gura-de-aur-despre-sfanta-impartasanie/
Acest articol a fost publicat în Despre Sănătate, Diverse, Fără categorie, Medicamente otrăvitoare. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s