Alte compromisuri în Italia!!…Sfințire de iconostas și Liturghie Arhierească în Italia

La eveniment și-au anunțat participarea Episcopul de Frascati, Excelența Sa Mons. Raffaello Martinelli, primarul localității Rocca di Papa, Sig. Emanuele Crestini, preoții parohi din localitate și alți reprezentanți ai autorităților civile și religioase.
Sfințire de iconostas și Liturghie Arhierească
Sfințire de iconostas și Liturghie Arhierească
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu și a Maicii Domnului, sâmbătă, 17 septembrie, de la orele 9.00, va avea loc sfințirea iconostasului de către Preasfințitul Părintele nostru Siluan.
La eveniment și-au anunțat participarea Episcopul de Frascati, Excelența Sa Mons. Raffaello Martinelli, primarul localității Rocca di Papa, Sig. Emanuele Crestini, preoții parohi din localitate și alți reprezentanți ai autorităților civile și religioase.
Sfințirea Iconostasului va fi urmată de Sfânta Liturghie Arhierească și bineînțeles de o agapă frățească.
Acest eveniment se înscrie într-o serie de manifestări organizate cu ocazia aniversarii celor sapte ani de existența a parohiei.
PR ANTIM
„niciodată nu-ti dă cineva ceva fără să-ți ceară altceva în schimb….îți dă ceva material si-ți pierzi sufletul”
Ascultați aici ce spune pr Antim!!
https://deasaimpartasirecunevrednicieosandavesnica.wordpress.com/2016/09/17/despre-darurile-primite-de-la-catolici-niciodata-nu-ti-da-cineva-ceva-fara-sa-ti-ceara-altceva-in-schimb-iti-da-ceva-material-si-ti-pierzi-sufletul/
Reclame

Despre maria

IMPARTASANIA CU NEVREDNICIE(cu păcate opritoare) DUCE LA DEMONIZAREA OMULUI ******************************************************************************** .....Căci şi atunci diavolul a intrat în Iuda după ce s-a împărtăşit; diavolul n-a dispreţuit Trupul Stăpânului, a dispreţuit pe Iuda, pentru neruşinarea lui, ca să afli că în aceia care se împărtăşesc cu nevrednicie cu Dumnezeieştile Taine, în aceia, mai cu seamă, intră mereu diavolul, ca şi în Iuda atunci. Cinstea este de folos celor vrednici, dar cei care se bucură cu vrednicie de cinste îşi atrag mai mare osândă....... ******************************************************************************** ....De aici tu trebuie să vezi că diavolul tocmai asupra acelora are stăpânire, care cu nevrednicie se împărtăşesc din această Sfântă Taină, şi că ei înşişi se aruncă într-o osândă încă mai mare. Eu aceasta o zic nu pentru a vă înspăimânta de această sfântă masă, ci pentru a vă face mai cu luare aminte....... ******************************************************************************** ....Adică, precum hrana cea trupească, intrând într-un stomac bolnav, mai mult sporeşte boala, aşa hrana cea sufletească, gustându-se cu nevrednicie, mai mult măreşte răspunderea şi osânda. De aceea vă conjur să nu ascundem în sufletul nostru nici un gând păcătos, ci să curăţim inima noastră, căci noi suntem Biserica lui Dumnezeu, dacă facem aceasta!” (Cuvânt la Sfânta şi Marea Joi, în vol. Omilii la Postul Mare…, p. 138) ******************************************************************************** https://tainacasatoriei.wordpress.com/2011/11/02/sfantului-ioan-gura-de-aur-despre-sfanta-impartasanie/
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s