A ucis din dragoste…Un dansator gay de pe Broadway și-a ucis, cu sânge rece, partenerul …„Sunt Dumnezeu. Pot da viață și o și pot lua”.

Imagine similară
Pagina sa este plină cu versete din Sfânta Scriptură, combinate cu fotografii și video-uri în care apare la bustul gol și dansează lasciv.
Un dansator gay de pe Broadway și-a ucis, cu cinism, partenerul, apoi i-a mărturisit crima unui vecin.
Marcus Bellamy, de 32 de ani, care a dansat și pe scenele de pe Broadway, în „Spider-Man: Turn Off The Dark”, și-a ucis, cu sânge rece, partenerul chiar în apartamentul în care locuiau, după care a mărturisit totul pe Facebook:
„Iartă-mă. Am făcut-o din dragoste. Am făcut-o pentru că te iubesc. El mi-a spus că iubirea și ura sunt una și aceeași emoție”, a scris pe contul său de Facebook Bellamy.
Într-o altă postare pe Facebook, Marcus se crede Dumnezeu:

„Sunt Dumnezeu. Pot da viață și o și pot lua”.

Pagina sa este plină cu versete din Sfânta Scriptură, combinate cu fotografii și video-uri în care apare la bustul gol și dansează lasciv.
Potrivit polițiștilor, citați de nydailynews.com, dansatorul gay l-a ștrangulat pe Bernardo Almonte în urma unui conflict. Poliția a declarat că Almonte a fost găsit în apartament cu fața în jos, într-o baltă de sânge, cu o lovitură la cap.
Înainte de sosirea polițiștilor, Bellamy, stând pe trotuar, ar fi ridicat mâinile în aer și se uita spre cer, ca și cum s-ar fi rugat, potrivit unui martor.
Poliția a afirmat că Marcus Bellamy a fost arestat de patru ori până în 2007, dar nu pentru acte de violență.
http://www.activenews.ro/externe/Un-dansator-gay-de-pe-Broadway-si-a-ucis-cu-sange-rece-partenerul-apoi-a-marturisit-totul-pe-Facebook-Sunt-Dumnezeu.-Pot-da-viata-si-o-si-pot-lua-135948
Reclame

Despre maria

IMPARTASANIA CU NEVREDNICIE(cu păcate opritoare) DUCE LA DEMONIZAREA OMULUI ******************************************************************************** .....Căci şi atunci diavolul a intrat în Iuda după ce s-a împărtăşit; diavolul n-a dispreţuit Trupul Stăpânului, a dispreţuit pe Iuda, pentru neruşinarea lui, ca să afli că în aceia care se împărtăşesc cu nevrednicie cu Dumnezeieştile Taine, în aceia, mai cu seamă, intră mereu diavolul, ca şi în Iuda atunci. Cinstea este de folos celor vrednici, dar cei care se bucură cu vrednicie de cinste îşi atrag mai mare osândă....... ******************************************************************************** ....De aici tu trebuie să vezi că diavolul tocmai asupra acelora are stăpânire, care cu nevrednicie se împărtăşesc din această Sfântă Taină, şi că ei înşişi se aruncă într-o osândă încă mai mare. Eu aceasta o zic nu pentru a vă înspăimânta de această sfântă masă, ci pentru a vă face mai cu luare aminte....... ******************************************************************************** ....Adică, precum hrana cea trupească, intrând într-un stomac bolnav, mai mult sporeşte boala, aşa hrana cea sufletească, gustându-se cu nevrednicie, mai mult măreşte răspunderea şi osânda. De aceea vă conjur să nu ascundem în sufletul nostru nici un gând păcătos, ci să curăţim inima noastră, căci noi suntem Biserica lui Dumnezeu, dacă facem aceasta!” (Cuvânt la Sfânta şi Marea Joi, în vol. Omilii la Postul Mare…, p. 138) ******************************************************************************** https://tainacasatoriei.wordpress.com/2011/11/02/sfantului-ioan-gura-de-aur-despre-sfanta-impartasanie/
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s