Cutremure de pamant la nivel global. Este sfarsitul acestei lumi aproape?

Imagine similară

Institutul geofizic al Israelului a anuntat ca numeroase cutremure de intensitate redusa au fost inregistrate in zona Marii Moarte si a orasului Arad (din Israel) vineri dimineata in jurul orei 7.
Un cutremur major cu intensitatea de 7,8 grade pe scara Richter a lovit Ecuadorul sambata seara (16 aprilie). Au fost inregistrate mari pagube materiale, 350 de morti si peste 1500 de raniti.
Astazi,18 aprilie. un cutremur de 4,4 grade a avut loc in localitatea Nova Zagora din Bulgaria, la aproximativ 218 km distanta de Bucuresti.
Seismul care a zguduit Bulgaria astazi vine in contextul in care, in ultima vreme au avut loc mai multe cutremure puternice pe glob.
Joi seara, un seism cu magnitudinea de 6,4 grade pe scara Richter a lovit sudul Japoniei, soldat cu decesul a 42 de oameni si ranirea a peste 1000 de persoane. 44000 de cetateni au fost evacuati din orasul Mashiki. Sunt asteptate replici in urma seismului.
Informatii de ultima ora anunta ca un nou cutremur cu magnitudinea de 5,8 grade pe scara Richter s-a inregistrat luni (18 aprilie) in sudul Japoniei, avand epicentrul in zona insulei Kyushu.
Primul cutremur din Japonia a fost urmat de un cutremur cu magnitudinea de 5,9 grade care a avut epicentrul in largul coastei de sud a Filipinelor.
Institutul Geological Survey din Statele Unite ale Americii (USGS), a anuntat ca un cutremur de 7,2 grade pe scara Richter, s-a produs pe data de 3 aprilie in largul coastelor arhipeleagului Vanuatu.
Un puternic cutremur de 6.9 Richter a lovit Myanmar in seara zilei de 13 aprilie. Cutremurul a fost atat de puternic incat a fost resimtit si in India. Oamenii au iesit panicati pe strazi, dar in mod miraculos, nu s-au inregistrat victime omenesti.
Pe 10 aprilie, un cutremur cu intensitatea de 6,6 grade pe scara Richter a lovit nord-estul Afganistanului, la granita cu Pakistanului. Cutremurul a fost resimtit de asemenea in India.
Pe 8 aprilie, a avut loc un cutremur cu magnitudinea 4.2 in Nepal. Nu s-au inregistrat victime. Seismul de azi din Japonia, a fost al zecelea inregistrat in zona Asiei intr-o perioada de trei luni si jumatate. Seismologii spun ca in regiunea Himalaya este asteptat un eveniment geologic mai puternic decat cutremurul de 7.9 grade pe scara Richter care a lovit Nepalul anul trecut.
Toate evenimentele care se precipita in jurul nostru ne duc cu gandul la o intrebare: Este sfarsitul acestei lumi aproape?
Domnul Iisus arata cum va fi chiar inainte de sfarsitul lumii. „Cum s-a intamplat in zilele lui Noe, aidoma se va intampla si la venirea Fiului omului. In adevar, cum era in zilele dinainte de potop, cand mancau si beau, se insurau si se maritau, pana in ziua, cand a intrat Noe in corabie si n-au stiut nimic, pana cand a venit potopul si i-a luat pe toti, tot asa va fi si la venirea Fiului omului.
Evanghelia dupa Matei capitolul 24 ne ofera informatii importante care ne ajuta sa discernem ceea ce se va intampla in vremurile sfarsitului lumii: „Veti auzi de razboaie si vesti de razboaie: vedeti sa nu va inspaimantati, caci toate aceste lucruri trebuie sa se intample. Dar sfarsitul tot nu va fi atunci. Un neam se va scula impotriva altui neam, si o imparatie impotriva altei imparatii; si, pe alocuri, vor fi cutremure de pamant, foamete si ciumi. Dar toate aceste lucruri nu vor fi decat inceputul durerilor”.
Doar o profetie mai trebuie implinita inainte ca Iisus Hristos sa vina. „Evanghelia aceasta a Imparatiei va fi propovaduita in toata lumea, ca sa slujeasca de marturie tuturor neamurilor. Atunci va veni sfarsitul.” Matei 24:14.
Poate ca unii se indoiesc de acest lucru si considera ca e imposibil, insa trebuie sa luam in considerare mai multi factori: Societatile Biblice tiparesc milioane de Biblii in aproape 2000 de limbi. Biblia cuprinde “Evanghelia Imparatiei”; prin radio, televiziune (transmisie prin satelit), prin internet si prin lucrarea misionarilor “Evanghelia Imparatiei” ajunge in cele mai indepartate colturi ale pamantului.
Da, e rau in lume. Si va fi si mai rau. Insa nu trebuie sa disperam. Evanghelia va continua sa triumfe, iar Iisus va reveni pe nori de slava si va scapa in cele din urma lumea de raul care o domina.
Autor: Dana Dobre
http://afirmativ.com/2016/04/18/cutremure-de-pamant-la-nivel-global-este-sfarsitul-acestei-lumi-aproape/
Reclame

Despre maria

IMPARTASANIA CU NEVREDNICIE(cu păcate opritoare) DUCE LA DEMONIZAREA OMULUI ******************************************************************************** .....Căci şi atunci diavolul a intrat în Iuda după ce s-a împărtăşit; diavolul n-a dispreţuit Trupul Stăpânului, a dispreţuit pe Iuda, pentru neruşinarea lui, ca să afli că în aceia care se împărtăşesc cu nevrednicie cu Dumnezeieştile Taine, în aceia, mai cu seamă, intră mereu diavolul, ca şi în Iuda atunci. Cinstea este de folos celor vrednici, dar cei care se bucură cu vrednicie de cinste îşi atrag mai mare osândă....... ******************************************************************************** ....De aici tu trebuie să vezi că diavolul tocmai asupra acelora are stăpânire, care cu nevrednicie se împărtăşesc din această Sfântă Taină, şi că ei înşişi se aruncă într-o osândă încă mai mare. Eu aceasta o zic nu pentru a vă înspăimânta de această sfântă masă, ci pentru a vă face mai cu luare aminte....... ******************************************************************************** ....Adică, precum hrana cea trupească, intrând într-un stomac bolnav, mai mult sporeşte boala, aşa hrana cea sufletească, gustându-se cu nevrednicie, mai mult măreşte răspunderea şi osânda. De aceea vă conjur să nu ascundem în sufletul nostru nici un gând păcătos, ci să curăţim inima noastră, căci noi suntem Biserica lui Dumnezeu, dacă facem aceasta!” (Cuvânt la Sfânta şi Marea Joi, în vol. Omilii la Postul Mare…, p. 138) ******************************************************************************** https://tainacasatoriei.wordpress.com/2011/11/02/sfantului-ioan-gura-de-aur-despre-sfanta-impartasanie/
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s