IMPĂRTĂSANIA CU NEVREDNICIE(cu păcate opritoare)NU ESTE VINDECARE CI OSÂNDĂ SI CHIN

Imagine similară

E inadmisibil ca in timpurile nostre de astazi,sa indemnam lumea la deasa Impartasanie!!! .Nu că indemnul ar fi rau,ca fara Sfintele Taine nu avem viata ,dar nu le putem lua oricum si dupa cum ne taie capul noua ci dupa cele lasate de Sfintii Parinti ,si veti vedea ca nu avem pe cine chema,LA DEASA IMPARTASANIE,ci la pocainta, la plins si la lepadarea de pacate,la curatirea sufletelor si pregatirea lor pentru a fi impartasite.
Toata lumea vede dezastrele care se intimpla :cind vedem ca desfriul nu mai are margini ,si nu trebuie sa fii preot ca sa vezi .Orcine vede starea cazuta si dezastruoasa a lumii .Orcine vede ca desfriul nu mai are margini.famiilii destramate ,cununii fara temei ,tineri care traiesc in atitea destrabalaciuni .Intr-o lume in care sint legalizeaza toate tipurile de destrabalari,in spitale se face planificarea familiala cu tot felul de metode contraceptive sterilet ,spirala etc ptr paza de copii,atitea cupluri care practica casatoria de proba ,atitea divorturi cununii mixte,cununiii necanonice, de care duhovnicii habar nu au ce sînt ele,si de care nimeni nu-i avetizează,ba mai mult! îi dezelagă fără nici un impediment…si îi împărtăsesc…. si cite alte pacate interzise de Sfintii Parinti ,si noi chemem la deasa impartasanie!!?pe cine cheamă „acesti viteji” la deasa impartasanie ?ai pe cine chema?oare nu trebuie chemati si mai intii,la catehizare pentru POCĂINȚĂ pe acesti bolnavi?dar catahizarea dupa sfaturile Sfintilor de la care au luat indemnurile la deasa impartasanie, nu catehizarea dupa mintea lor plina de mindrie ,gindind ca vindeca ei pe cineva!!.
De ce nu vin cu sfaturi,de la Sf Nicodim Agh (de la care au luat indemnul la deasa impartasnie)cum sa ne spovedim ,dar nu spovedanie fatarnica ci spovedania CANONICĂ plina de smerenie placuta Lui ,asa cum ne-a invatat Sf Nicodim Agh.IN CARTE FOLOSITOARE DE SUFLET
Acest mare Sfânt în acea carte arată cum să ne spovedim si cum să facem adevărata pocăintă pentru a ne putea împărtăsi.
Sf. Nicodim Aghioritul
http://www.emag.ro/carte-foarte-folositoare-de-suflet-nicodim-aghioritul-egu973-7952-77-4/pd/EWP250BBM/
https://teologiepastorala20102014.files.wordpress.com/2013/06/sfc3a2ntul-nicodim-aghioritul-de-cautat-carte-foarte-folositoare-de-suflet.pdf

NU TE POTI ÎMPĂRTĂSI CU PĂCATE DE MOARTE  Si cei care au săvârsit păcate de moarte, mai întâi trebuie să facă canonul de pocăintă.Canonul de pocăință însemnând si oprirea de la Sf Împărtășanie pentru un anumit număr de ani atât cât l-au stabilit Sfintii Părinti,nu după mintea noastră.Si dacă toti cei care i-am mentionat mai sus trebuie să fie opriti de la Sf Împărtasanie si ei sânt sub canon…pe cine mai chemăm la deasa împărtăsanie….?!!
23 de milioane de avorturi….nu mai vorbim de avorturile săvârsite prin diferite mijloace de pază(aniconceptionale,sterilet….etc)…care ele sânt dezlegate fără nici un impediment… Care Sfânt Părinte a hotârât asa nebunie….si noi chemăm la deasa.?!!..si neavând pe cine împărtăsi…facem compromis dezlegăndu-i ca să avem pe cine împărtăsi?!!….de fapt pe cine osândi…?!!
IMPĂRTĂSANIE CU NEVREDNICIE(cu păcate opritoare)NU ESTE VINDECARE CI OSÂNDĂ SI CHIN
Luati aminte la duhovncii care dezleagă păcate opritoare si vă dau voie la împărtăpăsanie!! că nu e Împărtăsanie ci amagire la osânda si chin!!
Păcatele dacă nu au fost dezlegate conform Sfintilor Părnti ele rămăn tot legate si Împărtîsania urmată de o asa dezlegare e osândă si chin.
Toată lumea vede cum SE DEZLEAGĂ PĂCATE OPRITOARE ,SI SE TRIMIT LA ÎMPĂRTĂSIT!!….DE FAPT LA OSÂNDA VESNICĂ…LA DEMONIZAREA OMULUI!!
SE DEZLEAGĂ PĂCATE OPRITOARE FĂRĂ NICI UN CANON DE POCAINTĂ…si noi batem câmpii cu DEASA ÎMPĂRTĂSANIE
SE DEZLEAGĂ PĂCATE OPRITOARE…PE CARE SFINTII LE-AU LEGAT…SI NOI BATEM CÂMPII CU DEASA ÎMPĂRTĂSANIE?….pe cine chiamă oare acesti îndrăzneti…de fapt orbi…că nu văd realitatea cruntă in care trăim
Pe toate drumurile arată cât de bun este Trupul Domnului….stim  CÎT DE BUN ESTE TRUPUL DOMNULUI…dar ce ce nu arată acesti viteji  …pe  PREOTII CARE DEZLEAGĂ PĂCATE OPRITOARE SI OSÂNDESC LUMEA SI O TRIMIT LA IAD CU ÎMPĂRTĂSANIE CU NEVREDNICIE!!
ASTĂZI MAJORITATEA AU PĂCATE OPRITOARE SI SÂNT DEZLEGATI FĂRĂ NICI UN IMPEDIMENT…pentru a fi împărtăsiti…..de fapt psânditi!!SI NOI PE TOATE DRUMURILE CHEMĂM LUMEA LA OSPĂȚ?!!
la impărtasanie poti să-i numeri pe degete pe cei care conform Sfintilor Părinti se pot împărtăsi…restul trebuiesc catehizati ptr pocăintă….Pocăinta după învătăturile Sfintilor…nu pocăinta mincinoasă la care sântem amăgesc ei pe toate drumurile!!
SI PE FONDUL ACESTOR NELEGIUIRI NOI INDRAZNIM SA CHEMAM OAMENII LA SFINTIRE CU MANTUITORUL HRISTOS?….OARE CARE HRISTOS?CEL MINCINOS,CU SIGURANTA….
POCĂINTA SI ALTE ARME ÎL AJUTĂ…DAR DACĂ SE ÎMPĂRTĂSESTE CU NEVREDNICIE ADICĂ NU ASA ACUM AU STABILIT SFINTII PĂRINTI SE DEMONIZEAZĂ SI PIERDE SI PUTINA PUTERE CE O MAI AVEA
E CUTREMURĂTOR CE TRĂIM!!SĂ FIM OSÂNDITI CHIAR DE DE CEI PE CAR EEL I-A SFINTIT?!!E CUMPIT SĂ VEZI CUM Duminică de Duminică sânt osânditi acesti frati ai nostri cu ÎMPĂRTĂSANIA CU NEVREDNICIE….SI NIMENI NU IA ATITUDINE?!!
********************************************************************

Risultati immagini per Carte foarte folositoare de suflet - Nicodim Aghioritul  Risultati immagini per Carte foarte folositoare de suflet - Nicodim Aghioritul

ESTE UNA ȘI ACEIAȘI CARTE DOAR CĂ UNA ESTE O EDIȚIE MAI VECHE SI ALTA E O EDIȚIE MAI NOUĂ.
https://deasaimpartasirecunevrednicieosandavesnica.wordpress.com/2015/10/20/sfantul-nicodim-aghioritul-carte-folositoare-de-suflet/
pastorala20102014.files.wordpress.com/2013/06/sfc3a2ntul-nicodim-aghioritul-de-cautat-carte-foarte-folositoare-de-suflet.pdf
**********************
Reclame

Despre maria

IMPARTASANIA CU NEVREDNICIE(cu păcate opritoare) DUCE LA DEMONIZAREA OMULUI ******************************************************************************** .....Căci şi atunci diavolul a intrat în Iuda după ce s-a împărtăşit; diavolul n-a dispreţuit Trupul Stăpânului, a dispreţuit pe Iuda, pentru neruşinarea lui, ca să afli că în aceia care se împărtăşesc cu nevrednicie cu Dumnezeieştile Taine, în aceia, mai cu seamă, intră mereu diavolul, ca şi în Iuda atunci. Cinstea este de folos celor vrednici, dar cei care se bucură cu vrednicie de cinste îşi atrag mai mare osândă....... ******************************************************************************** ....De aici tu trebuie să vezi că diavolul tocmai asupra acelora are stăpânire, care cu nevrednicie se împărtăşesc din această Sfântă Taină, şi că ei înşişi se aruncă într-o osândă încă mai mare. Eu aceasta o zic nu pentru a vă înspăimânta de această sfântă masă, ci pentru a vă face mai cu luare aminte....... ******************************************************************************** ....Adică, precum hrana cea trupească, intrând într-un stomac bolnav, mai mult sporeşte boala, aşa hrana cea sufletească, gustându-se cu nevrednicie, mai mult măreşte răspunderea şi osânda. De aceea vă conjur să nu ascundem în sufletul nostru nici un gând păcătos, ci să curăţim inima noastră, căci noi suntem Biserica lui Dumnezeu, dacă facem aceasta!” (Cuvânt la Sfânta şi Marea Joi, în vol. Omilii la Postul Mare…, p. 138) ******************************************************************************** https://tainacasatoriei.wordpress.com/2011/11/02/sfantului-ioan-gura-de-aur-despre-sfanta-impartasanie/
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s