Mulţimea dezlănţuită la concertul hard-rock de la Paris, din 13 noiembrie 2015, cânta melodia “Sărută-l pe diavol”, în momentul când au început atacurile teroriste! Din păcate, “diavolul” le-a răspuns, cu moarte şi distrugere…

eagles-death-metal-paris-muslim-terror-attacks-kiss-devil-song-was-playing-november-2015-933x445
Cu mâinile ridicate ridicat în aer, după cum vedeți în fotografia articolului, ce a fost luată cu câteva momente înainte de începerea atacurilor teroriste de la Paris (de pe 13 noiembrie 2015), fanii formaţiei “Eagles of Death Metal” făceau salutul satanic al “coarnelor de diavol”, fără să le pese de nimic.
“Fiţi treji, privegheaţi. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită” (1 Petru 5: 8).
Uimitor, piesa care se cânta în momentul în care au început atacurile teroriste se numea “Sărută-l pe diavol”… Iată câteva din versurile acestei melodii:
Cine îl va iubi pe diavol,
Cine va iubi cântecul său,
Cine îl va iubi pe diavol şi pe cântecul său?
Eu îl voi iubi pe diavol,
Eu voi iubi cântecul său,
Eu îl voi iubi pe diavol şi pe cântecul său.
Cine îl va iubi pe diavol?
Cine îi va săruta limba?
Cine îl va săruta pe diavol pe limba sa?
Eu îl voi iubi pe diavol,
Eu îi voi săruta limba,
Eu îl voi săruta pe diavol pe limba sa.
Cum fanii francezi ai formaţiei death-metal cântau împreună aceste versuri, oferindu-şi dragostea lor pentru Satana, acesta a răspuns, cum face mereu. Cu moarte și distrugere. Vineri noapte ei au “sărutat diavolul”, iar diavolul i-a sărutat înapoi.
Sursa: http://investmentwatchblog.com/paris-concert-crowd-was-singing-kiss-the-devil-the-moment-terror-attacks-began/
Reclame

Despre maria

IMPARTASANIA CU NEVREDNICIE(cu păcate opritoare) DUCE LA DEMONIZAREA OMULUI ******************************************************************************** .....Căci şi atunci diavolul a intrat în Iuda după ce s-a împărtăşit; diavolul n-a dispreţuit Trupul Stăpânului, a dispreţuit pe Iuda, pentru neruşinarea lui, ca să afli că în aceia care se împărtăşesc cu nevrednicie cu Dumnezeieştile Taine, în aceia, mai cu seamă, intră mereu diavolul, ca şi în Iuda atunci. Cinstea este de folos celor vrednici, dar cei care se bucură cu vrednicie de cinste îşi atrag mai mare osândă....... ******************************************************************************** ....De aici tu trebuie să vezi că diavolul tocmai asupra acelora are stăpânire, care cu nevrednicie se împărtăşesc din această Sfântă Taină, şi că ei înşişi se aruncă într-o osândă încă mai mare. Eu aceasta o zic nu pentru a vă înspăimânta de această sfântă masă, ci pentru a vă face mai cu luare aminte....... ******************************************************************************** ....Adică, precum hrana cea trupească, intrând într-un stomac bolnav, mai mult sporeşte boala, aşa hrana cea sufletească, gustându-se cu nevrednicie, mai mult măreşte răspunderea şi osânda. De aceea vă conjur să nu ascundem în sufletul nostru nici un gând păcătos, ci să curăţim inima noastră, căci noi suntem Biserica lui Dumnezeu, dacă facem aceasta!” (Cuvânt la Sfânta şi Marea Joi, în vol. Omilii la Postul Mare…, p. 138) ******************************************************************************** https://tainacasatoriei.wordpress.com/2011/11/02/sfantului-ioan-gura-de-aur-despre-sfanta-impartasanie/
Acest articol a fost publicat în Diverse, Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s