…noi crestinii zilelor noastre am ajuns sa luăm noi legile lui Dumnezeu în mână ca nu cumva sa fim amăgiti de anumiti duhovnici iresponsabili care batjocoresc Sfintele Taine ale lui Dumnezeu?!!

„Cum că de către toţi se cuvine a se păzi Dumnezeieştile Canoane nestrămutate. Că cei ce nu le păzesc se supun sub înfricoşate certări ori canonisiri.
„Episcopilor, acestea s­au rânduit vouă pentru Canoane de către noi. Voi însă rămânând întrânsele vă veţi mântui şi pace veţi avea, iar nesupunându­vă vă veţi munci, şi luptă unii cu alţii necurmată veţi avea. Plata neascultării cea cuvenită luând­o. (Apostolii în sfârşitul [epilogul] cuvântării Canoanelor.)
OARE NU SE VEDE RAZBOIUL CARE IL DUCEM UNII CU ALTII ?!!
...noi crestinii zilelor noastre am ajuns sa luam noi legile lui Dumnezeu in mana ca nu cumva sa fim amagiti de anumiti duhovnici iresponsabili care batjocoresc Sfintele Taine ale lui Dumnezeu?!!
Este foarte trist de cei ce nu se vor stradui sa caute să citească ca să afle calea cea dreaptă si vor fi amagiti de asemenea duhovnici iresponsabili ,din nestiinta…pentru care vor raspunde in acea infricosata zi….caci si Nestiinta e un pacat ca oricare …
SUB NESTIINTA VOITA SE ASCUNDE O MARE VICLENIE
https://deasaimpartasirecunevrednicieosandavesnica.wordpress.com/2016/07/03/sub-nestiinta-voita-se-ascunde-o-mare-viclenie/

deci:„Nimeni nu poate spune ca nu a stiut” Asa ca e foarte greu de cei care au alte preocupari decat cele duhovnicesti…
Viata duhovniceasca de azi e departe de cele ce au lasat Sfintii si e vai de noi!!!
1. Îndrăzneşte, oare, cineva dintre voi, având vreo pâră împotriva altuia, să se judece înaintea celor nedrepţi şi nu înaintea celor sfinţi?
2. Au nu ştiţi că sfinţii vor judeca lumea? Şi dacă lumea este judecată de voi, oare sunteţi voi nevrednici să judecaţi lucruri atât de mici?
3. Nu ştiţi, oare, că noi vom judeca pe îngeri? Cu cât mai mult cele lumeşti?
4. Deci dacă aveţi judecăţi lumeşti, puneţi pe cei nebăgaţi în seamă din Biserică, ca să vă judece.
5. O spun spre ruşinea voastră.

Daca Sfintii vor judeca lumea….E VAI SI AMAR DE NOI!….ce va fi oare cu duhovnicii care au lepadat Sfintele Canoane care Sfintii spun : „ca nici dupa moartea lor nu ne putem ruga pentru ei ca sant anatemisati.
„S­a hotărât de Sfinţii Părinţi a se întrebuinţa şi după moarte a se anatematisi, cei ce ori în Credinţă, ori în Canoane ar păcătui (al V­lea Sinod Ecumenic în trimiterea către Iustinian, foaia 392 al tomului al 2­lea). Vezi iubitule înfricoşat cuvânt.”

********

„S­a hotărât de Sfinţii Părinţi a se întrebuinţa şi după moarte a se anatematisi, cei ce ori în Credinţă, ori în Canoane ar păcătui”…..
INTRODUCEREA LA PIDALION
https://deasaimpartasirecunevrednicieosandavesnica.wordpress.com/2015/10/03/s%C2%ADa-hotarat-de-sfintii-parinti-a-se-intrebuinta-si-dupa-moarte-a-se-anatematisi-cei-ce-ori-in-credinta-ori-in-canoane-ar-pacatui-deci-e-limpede-ca-nici-dupa-moartea-lorcelor-care-a/
************
Deci : „S­a hotărât de Sfinţii Părinţi a se întrebuinţa şi după moarte a se anatematisi, cei ce ori în Credinţă, ori în Canoane ar păcătui (al V­lea Sinod Ecumenic în trimiterea către Iustinian, foaia 392 al tomului al 2­lea). Vezi iubitule înfricoşat cuvânt.”
…înfricășător lucru,că nici după moartea lor nu te mai poți ruga pentru cei e au îndrăznit și au încălcat legile lui Dumnezeu care au fost lăsate de trâmbițele Lui.
E îndrăzneală mare a celor care-și permit și vin cu tot felul de pogorăminte după mintea lor gîndind că vindecă pe cineva….că lepădînd legile lui Dumnezeu nu va aduce decît suferință și moarte și chin veșnic…nu mai vorbim de războiul care este între noi ca să ne combatem unii pe alții ca să dovedim adevărul….Cei care au incalcat aceste legi vin cu argumentele lor….la fel noi le dovedim cu cele lasate de Sfinti pe care ei ele neaga precum sectarii…si uite asa razboi continuu…ca am lepadat adevarul…. fii ai blestemului. :care au părăsit calea cea dreaptă.Au pierdut frica de Dumnezeu.
Deci:„Cei ce pun în defăimare Sfintele şi Dumnezeieştile Canoane ale Sfinţilor Părinţilor noştri, care, şi pe Sfânta Biserică o sprijinesc, şi pe toată Credinţa petrec împodobind­o, o povăţuiesc către Dumnezeiasca evlavie, fie anatema.
CE ESTE ANATEMA?
Anatema sînt duhovnicii care au îndrăznit a încălca Sfintele Canoane care sînt cuprinse în Pidalion.
https://deasaimpartasirecunevrednicieosandavesnica.wordpress.com/2015/10/19/anatema-sant-duhovnicii-care-au-indraznit-a-incalca-sfintele-canoane-care-sant-cuprinse-in-pidalion/
Anunțuri

Despre maria

IMPARTASANIA CU NEVREDNICIE(cu păcate opritoare) DUCE LA DEMONIZAREA OMULUI ******************************************************************************** .....Căci şi atunci diavolul a intrat în Iuda după ce s-a împărtăşit; diavolul n-a dispreţuit Trupul Stăpânului, a dispreţuit pe Iuda, pentru neruşinarea lui, ca să afli că în aceia care se împărtăşesc cu nevrednicie cu Dumnezeieştile Taine, în aceia, mai cu seamă, intră mereu diavolul, ca şi în Iuda atunci. Cinstea este de folos celor vrednici, dar cei care se bucură cu vrednicie de cinste îşi atrag mai mare osândă....... ******************************************************************************** ....De aici tu trebuie să vezi că diavolul tocmai asupra acelora are stăpânire, care cu nevrednicie se împărtăşesc din această Sfântă Taină, şi că ei înşişi se aruncă într-o osândă încă mai mare. Eu aceasta o zic nu pentru a vă înspăimânta de această sfântă masă, ci pentru a vă face mai cu luare aminte....... ******************************************************************************** ....Adică, precum hrana cea trupească, intrând într-un stomac bolnav, mai mult sporeşte boala, aşa hrana cea sufletească, gustându-se cu nevrednicie, mai mult măreşte răspunderea şi osânda. De aceea vă conjur să nu ascundem în sufletul nostru nici un gând păcătos, ci să curăţim inima noastră, căci noi suntem Biserica lui Dumnezeu, dacă facem aceasta!” (Cuvânt la Sfânta şi Marea Joi, în vol. Omilii la Postul Mare…, p. 138) ******************************************************************************** https://tainacasatoriei.wordpress.com/2011/11/02/sfantului-ioan-gura-de-aur-despre-sfanta-impartasanie/
Acest articol a fost publicat în Despre canoane, Despre mărturisirea credinței, Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s